GRATIS WEBINAR

Ben je psycholoog, therapeut of coach,
en ben je van plan je eigen praktijk te starten?

Op 31 januari om 19:30u geef ik een gratis webinar waarbij ik je ga meenemen in de geheimen van een succesvolle praktijk.

Na dit webinar weet jij precies:

welke aspecten cruciaal zijn voor het succes van je eigen praktijk
hoe je vanuit overtuiging en zelfvertrouwen jezelf gaat profileren
waarom je zonder twijfel moet kiezen voor een doelgroep
welke praktische stappen onmisbaar zijn voor een succesvolle praktijk
welke keuzes je bewust kunt maken voor meer succes
hoe je zichtbaar gaat worden en hoe cliënten je vinden
wat jij nodig hebt voor jouw Praktijksucces

 

Even voorstellen

Mijn naam is Mathanje Huisman. Met ruim 17 jaar ervaring in de marketingcommunicatie van grote en kleine praktijken help ik startend en reeds ervaren praktijkhouders met hun ondernemersstrategie. Vanuit mijn ervaring in verschillende rollen binnen praktijken en beroepsverenigingen in de zorg, help ik jou op een andere manier te kijken naar je praktijk. Met inzichtgevende vragen word je uitgedaagd stappen te maken waardoor jij jouw persoonlijke Praktijksucces gaat ervaren. 

Want... Weet jij als praktijkhouder waarom een cliënt voor jouw praktijk kiest? Weet jij als praktijkhouder waarin jouw praktijk zich onderscheidt van anderen? Soms zie je zelf je kwaliteiten of je valkuilen niet. Het aanbod voor cliënten is groot en cliënten willen keuzevrijheid in de zorg. Wat zijn nu die easy-wins voor jou en je praktijk zodat je onderscheidend bent, meer omzet maakt en tegelijk nieuwe energie in je praktijk laat stromen. 

Inmiddels heb ik meer dan 150 praktijkhouders met kleine én grote vragen geholpen in hun praktijksucces. Tijdens de strategiesessie staan jij en je praktijk centraal. We kijken waar je vandaan komt, waar je nu staat en vooral waar je naartoe wilt. Met een actieplan op zak kun jij je praktijk die boost geven die het nu nodig heeft.

No-nonsense & praktisch

 

Dromen over je eigen praktijk is heerlijk, maar je wilt graag aan de slag! Ik geef je echt no-nonsense, praktische tips over hoe jij op jouw eigen voorwaarden je praktijk kunt gaan starten én laten groeien. 

Er is een Q&A waar jij al je vragen mag stellen over waar je tegenaan loopt bij het starten van jouw praktijk. 

Aan het eind vertel ik ook nog iets over het traject dat ik ga starten. Dit is een pilot, dus ik bied dit traject voor een heel aantrekkelijke prijs, speciaal voor deelnemers aan het webinar.

Ik zie je graag daar!

 

 

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

INFO@PRAKTIJKSUCCES.NL | KVK 51598639 | BTW NL001384245B63 | VERZEND- EN RETOURBELEID