De handleiding voor succes 

Ontdek jouw succesformule

meer cliënten in je praktijk?
hulp om je praktijk te laten groeien?
vol vertrouwen, krachtig in je praktijk staan?

 

ONTDEK HIER JE SUCCESFORMULE™

€29

nu €15

IK WIL MIJN SUCCESFORMULE

Wat is de succesformule™?

Passie, expertise en rendement zijn de drie pijlers waarop je een succesvolle praktijk bouwt. Als deze drie elementen in balans zijn, kun jij groeien naar een succesvolle praktijk.

Door te onderzoeken hoe jij en jouw praktijk op deze drie pijlers scoren, kun je ontdekken waar jouw groeikansen liggen en hoe jij je daarin kunt ontwikkelen.

De succesformule geeft jou inzicht in jouw huidige situatie en welke doelen je nog wilt gaan behalen voor een succesvolle praktijk.

In de Praktijksucces succesformule™ definieer je jouw unieke elementen voor een succesvolle praktijk.

Hoe ontdek ik mijn succesformule™?

  1. Je vult per onderdeel van de formule een vragenlijst in die jou inzicht geeft in waar je staat binnen dat element.
     
  2. Aan het einde van de vragenlijst geef jij jezelf een score. Vul de vragenlijsten volledig in om de berekening van jouw persoonlijke succesformule te ontvangen.
     
  3. Krijg de berekening mét een exclusief advies voor wat jij nog kunt doen om meer succes te behalen in jouw praktijk.

Dit zeggen anderen over de Succesformule:

 

"Je kunt nog zoveel passie hebben voor je vak, maar als het niks oplevert dan ben je niet goed bezig. Ik zie nu dat ik op expertise en rendement nog stappen buiten mijn comfort zone te maken heb. Nu voel ik mij veel sterker om dat te gaan doen!” - Karin

"Door de Succesformule™ kwam ik erachter dat ik nooit zo goed had nagedacht over wat mij uniek maakt in mijn praktijk. Nu weet ik beter wat ik juist op mijn website moet zetten om aan te haken bij mijn doelgroep.” - Monique

ONTDEK HIER JE SUCCESFORMULE™

 

Helemaal GRATIS!!!

IK WIL MIJN SUCCESFORMULE
 

Hoi! Ik ben Mathanje

Door mijn jarenlange ervaring als marketeer, vormgever, webbouwer, communicatieadviseur én ondernemer - waarbij mijn expertise bij psychologen, therapeuten en coaches ligt - weet ik waar jij als startend praktijkhouder tegenaan loopt.

Ik luister, analyseer, ben eerlijk, stel vragen en help jou concreet en helder, dichter bij de kern van je praktijk te brengen. Ik zou mijzelf willen omschrijven als creatief en strategisch marketingcoach/adviseur en help jou overzicht te creëren en jouw droom te laten volgroeien tot een succesvolle eigen praktijk!

Zullen we linken?

Veelgestelde vragen

Voor wie is de succesformule bedoeld?

De succesformule is voor psychologen, therapeuten en coaches die willen doorgroeien naar een succesvolle praktijk maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. Waar zit nu de blokkade, wat is je blinde vlek en waar mag meer aandacht naartoe? Je ontdekt het allemaal door dit mini-assessment te doen.

Wat kost het?

Voor slechts 15 euro inclusief btw ontdek jij je unieke succesformule!

Wat heb ik aan de succesformule?

De succesformule geeft jou inzicht in je huidige situatie, waar je kunt groeien en welke doelen je nog wilt gaan behalen voor een succesvolle praktijk. Bij de succesformule krijg je een advies dat jou helpt om te gaan knallen met je praktijk!

 

ONTDEK HIER JE SUCCESFORMULE™

 

Helemaal GRATIS!!!

IK WIL MIJN SUCCESFORMULE

 

 

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

INFO@PRAKTIJKSUCCES.NL | KVK 51598639 | BTW NL001384245B63 | VERZEND- EN RETOURBELEID