Wil jij structureel meer cliënten in je praktijk?

 

Ben jij praktijkhouder en loop je al een tijdje rond met geweldige ideeën over het veranderen of groeien van je praktijk? Vaak zie je zelf niet goed waar je moet beginnen, of welke stappen je uberhaupt zou willen gaan zetten. Het helpt dan om met iemand te sparren die je kan helpen om structuur te geven aan jouw plannen.

In een strategiesessie gooi je al je ideeën en brainwaves op tafel en ontdek je waar jouw kansen en succesfactoren zitten. Daaruit volgt een doelgericht actieplan waarbij je snel de volgende stap kan zetten naar een succesvolle praktijk!

Herken je dit in jouw praktijk...?

je bent goed in je vak en je hebt hart voor je cliënten, maar je praktijk loopt niet lekker
je bent steeds bezig met het werven van cliënten maar dat gaat niet constant en stabiel
je kan bijna geen vrije dag nemen, want een dag geen werk is een dag geen inkomen
je weet niet wat je kunt veranderen of waar je op moet focussen
je loopt achter met het bijwerken van je website
je voelt je alleen staan en hebt behoefte om met iemand te sparren

 

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen

Mijn naam is Mathanje Huisman. Met ruim 17 jaar ervaring in de marketingcommunicatie van grote en kleine praktijken help ik startend en reeds ervaren praktijkhouders met hun ondernemersstrategie. Vanuit mijn ervaring in verschillende rollen binnen praktijken en beroepsverenigingen in de zorg, help ik op een andere manier te kijken naar je praktijk. Met inzichtgevende vragen wordt je uitgedaagd stappen te maken waardoor jij jouw persoonlijke Praktijksucces gaat ervaren. 

Want... Weet jij als praktijkhouder waarom een cliënt voor jouw praktijk kiest? Weet jij als praktijkhouder waarin jouw praktijk zich onderscheidt van anderen? Soms zie je zelf je kwaliteiten of je valkuilen niet. Het aanbod voor cliënten is groot en cliënten willen keuzevrijheid in de zorg. Wat zijn nu die easy-wins voor jou en je praktijk zodat je onderscheidend bent, meer omzet maakt en tegelijk nieuwe energie in je praktijk laat stromen. 

Inmiddels heb ik meer dan 150 praktijkhouders met kleine én grote vragen geholpen in hun praktijksucces. Tijdens de strategiesessie staan jij en je praktijk centraal. We kijken waar je vandaan komt, waar je nu staat en vooral waar je naartoe wilt. Met een actieplan op zak kun jij je praktijk die boost geven die het nu nodig heeft.

1-op-1 strategietraject speciaal voor jou

Ik werk graag 1-op-1 samen met praktijkhouders (psychologen, therapeuten & coaches) voor gericht resultaat in hun praktijk.

Zo kun je de diepte in duiken en de kracht van jouw praktijk ontdekken en die strategisch vorm gaan geven.

Een heldere strategie is een effectieve manier om meer cliënten in je praktijk te krijgen en daarmee je praktijk stabiel te laten groeien.

 

Wat haal je uit een strategiesessie bij Praktijksucces?

Waar voor jou de ‘easy-wins’ zijn in jouw praktijk. Kleine veranderingen hebben vaak groot effect!
De customer journey van jouw cliënt; Hoe vindt jouw ideale cliënt jouw praktijk, wat is zijn of haar behoefte daarin?
Jouw ‘why’; Waarom doe jij wat je doet en hoe kun je dat in je praktijkvoering en zichtbaarheid verwerken
Jouw merkbelofte; Wat is de boodschap die je naar je cliënt uitdraagt en welk bewijs lever je daarvoor?
Slimme verdienmodellen; Wat zijn de mogelijkheden en wat past bij jou en jouw cliënten
Het overzicht van een strategisch plan; je maakt op basis van onderzoek, onderbouwde keuzes
Werk met een implementatieplan; Welke acties ga je ondernemen in je praktijk?

Kijk hier welke stappen je NU al kunt zetten!

Stap 1

Plan hier je gratis kennismaking

gratis kennismaking

Stap 2

Ervaar in het gesprek wat ik voor je kan betekenen

Stap 3

Maak stappen richting jouw eigen praktijksucces!

Echte resultaten door echte verbinding

 

Ik ben geen traditionele businesscoach. Omdat ik 20 jaar ervaring als marketeer, vormgever, webbouwer, communicatieadviseur en ondernemer meeneem en vooral met praktijkhouders werk, weet ik wel waar jij in deze fase tegenaan loopt. Ik luister, analyseer, ben eerlijk, stel vragen en help jou concreet en helder, dichter bij de kern van je praktijk te brengen. Iedereen is anders en daarom kijk ik graag met jou mee naar je persoonlijke situatie. Samen bedenken we wat voor jou werkt.

 

Echt resultaat door echte verbinding, dat is wat mij kenmerkt. In verbinding met jou herken ik waar jouw persoonlijke succes zit. Door te weten wat er speelt in jouw vakgebied, kan ik je helpen om de ideëen die misschien nog onuitgesproken zijn, concreet te maken. Dat betekent dat ik in een vervolgtraject - mocht je dat willen - samen met jou de 'branding' (logo, huisstijl en website inclusief SEO) van je praktijk kan realiseren of restylen. Het plaatje compleet maken om jouw praktijk tot een succes te maken.

 

De ene persoon past beter bij je dan de ander en je wilt natuurlijk weten of 'de klik' er is. Als we telefonisch of online afstemmen dan weet je gelijk of je goed zit. Heb je mijn aanbod al bekeken dan hoef ik je daarover vast niet veel meer uit te leggen. Plan hier meteen een gratis kennismakingsgesprek om met elkaar af te stemmen of we een match zijn. Jij bepaalt daarna of je met mij de volgende stap wilt zetten.

 

PLAN HIER JOUW GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

 

 

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

INFO@PRAKTIJKSUCCES.NL | KVK 51598639 | BTW NL001384245B63 | VERZEND- EN RETOURBELEID