Psycholoog, Therapeut of coach?

 

 

Jouw praktijk is jouw succes!

Loop je bij het starten van jouw praktijk ook hier tegenaan...?

er komt veel op je af, je bent nog nooit ondernemer geweest
je voelt je alleen staan en hebt behoefte om met iemand te sparren
je krijgt je verhaal niet helder op papier
je hebt geen verstand van marketing en techniek, maar je zal toch een website moeten hebben
je wilt het niet alleen doen
je weet niet waar je moet beginnen!

 

Start hier het stappenplan naar succes!

Samen gaan we op zoek naar wat jou drijft en hoe jij jezelf wilt laten zien aan de wereld. Je gaat ontdekken en onder woorden brengen waar je voor gaat en waar je voor staat. Je kiest voor jouw doelgroep en jouw aanbod vanuit je hart, dan komen cliënten vanzelf naar je toe.

Ontdek het succes in jou

Je haalt het beste in jezelf naar boven. Je onderneemt actie om te groeien in jouw rol als zelfstandig praktijkhouder en ondernemer.

Stapsgewijs een succesvol plan

Krijg overzicht en structuur in je praktijk. Met een doelgericht actieplan weet je wat jou te doen staat op jouw weg naar praktijksucces.

Echt contact, echt resultaat

Met oprecht, persoonlijk contact help ik je graag om resultaat te bereiken met jouw eigen praktijk.
> 17 jaar ervaring > 150 praktijken

Ja dit wil ik ook!

Even voorstellen

Mijn naam is Mathanje Huisman. Met ruim 17 jaar ervaring in de marketingcommunicatie van grote en kleine praktijken kan ik je helpen overzicht te creëren en jouw droom te laten volgroeien tot je eigen praktijk.

Net zoals jij waarschijnlijk, maken veel startend praktijkhouders de stap van werknemer naar ondernemer. Er gaat een wereld voor je open en daardoor komt er veel op je af! Je hebt veel vragen maar aan wie kun jij jouw vragen stellen?

Inmiddels heb ik meer dan 150 praktijkhouders met kleine én grote vragen geholpen in hun praktijksucces. In een 1-op-1 traject sta jij centraal en start jij je praktijk vol vertrouwen.

Praktijkwebsite 1-op-1 traject

 

Samen gaan we op zoek naar wat jou drijft en hoe jij jezelf wilt laten zien aan de wereld. Je gaat ontdekken en onder woorden brengen waar je voor gaat en waar je voor staat. Je kiest voor jouw doelgroep en jouw aanbod vanuit je hart, dan komen cliënten vanzelf naar je toe.

Ik help je stappen te zetten en je leert hierbij

  Welke kwaliteiten jou uniek maken in je praktijk

  Jezelf presenteren en profileren

  Wat je gaat schrijven op je website

  Hoe je cliënten gaat werven

  Welke producten en/of diensten je gaat aanbieden

  Welke doelgroep je hebt

  Hoe je stabiele omzet gaat maken

  Hoe je een administratie kunt inrichten

Reactie tijdens het traject:

"Wat een leuke ervaring deze training! Jeetje, echt goed! Ik ben echt in het proces.

Laura

Kijk hier welke stappen je nu kunt zetten

Stap 1

Boek een kennismakingsgesprek

Gratis kennismakingsgesprek

Stap 2

Start met de online training 'Schrijf je eigen masterplan' en krijg begeleiding en coaching van mij

Stap 3

Jouw praktijk en jouw succes beginnen vandaag!

Echte resultaten door echte verbinding

Ik ben geen traditionele businesscoach. Omdat ik 20 jaar ervaring als marketeer, vormgever, webbouwer, communicatieadviseur en ondernemer meeneem en vooral met praktijkhouders werk, weet ik wel waar jij in deze fase tegenaan loopt. Ik luister, analyseer, ben eerlijk, stel vragen en help jou concreet en helder, dichter bij de kern van je praktijk te brengen. Iedereen is anders en daarom kijk ik graag met jou mee naar je persoonlijke situatie. Samen bedenken we wat voor jou werkt.

 

Ik behaal echt resultaat door echte verbinding. In verbinding met jou herken ik waar jouw persoonlijke succes zit. Door te weten wat er speelt in het vakgebied, kan ik je helpen om jouw ideeën die misschien nog onuitgesproken zijn, concreet te maken. Dat betekent dat ik in een vervolgtraject - mocht je dat willen - samen met jou de 'branding' (logo, huisstijl en website inclusief SEO) van je praktijk kan realiseren. Het complete plaatje dus eigenlijk om jouw praktijk tot een succes te maken.

 

De ene persoon past beter bij je dan de ander en je wilt natuurlijk weten of 'de klik' er is. Als we telefonisch of online afstemmen dan weet je gelijk of je goed zit. Heb je mijn aanbod al bekeken dan hoef ik je daarover vast niet veel meer uit te leggen. Plan hier meteen een gratis kennismakingsgesprek om met elkaar af te stemmen of we een match zijn. Jij bepaalt daarna of je met mij de volgende stap wilt zetten.

 

PLAN HIER GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

 

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

INFO@PRAKTIJKSUCCES.NL | KVK 51598639 | BTW NL001384245B63 | VERZEND- EN RETOURBELEID