Psycholoog, Therapeut of coach?

 

 

Jouw praktijk is jouw succes!

Loop je bij het starten van jouw praktijk ook hier tegenaan...?

er komt veel op je af, je bent nog nooit ondernemer geweest
je voelt je alleen staan en hebt behoefte om met iemand te sparren
je krijgt je verhaal niet helder op papier
je hebt geen verstand van marketing en techniek, maar je zal toch een website moeten hebben
je wilt het niet alleen doen
je weet niet waar je moet beginnen!

 

Start hier het stappenplan naar succes!

Samen gaan we op zoek naar wat jou drijft en hoe jij jezelf wilt laten zien aan de wereld. Je gaat ontdekken en onder woorden brengen waar je voor gaat en waar je voor staat. Je kiest voor jouw doelgroep en jouw aanbod vanuit je hart, dan komen cliënten vanzelf naar je toe.

Ontdek het succes in jou

Je haalt het beste in jezelf naar boven. Je onderneemt actie om te groeien in jouw rol als zelfstandig praktijkhouder en ondernemer.

Stapsgewijs een succesvol plan

Krijg overzicht en structuur in je praktijk. Met een doelgericht actieplan weet je wat jou te doen staat op jouw weg naar praktijksucces.

Echt contact, echt resultaat

Met oprecht, persoonlijk contact help ik je graag om resultaat te bereiken met jouw eigen praktijk.
> 17 jaar ervaring > 150 praktijken

Ja dit wil ik ook!

Even voorstellen

Mijn naam is Mathanje Huisman. Met ruim 17 jaar ervaring in de marketingcommunicatie van grote en kleine praktijken kan ik je helpen overzicht te creëren en jouw droom te laten volgroeien tot je eigen praktijk.

Net zoals jij waarschijnlijk, maken veel startend praktijkhouders de stap van werknemer naar ondernemer. Er gaat een wereld voor je open en daardoor komt er veel op je af! Je hebt veel vragen maar aan wie kun jij jouw vragen stellen?

Inmiddels heb ik meer dan 150 praktijkhouders met kleine én grote vragen geholpen in hun praktijksucces. In het traject 'Start jouw praktijksucces' sta jij centraal en start jij je praktijk vol vertrouwen.

Reactie tijdens het traject:

"Wat een leuke ervaring deze training! Jeetje, echt goed! Ik ben echt in het proces.

Laura

Wat is het traject 'Start je eigen praktijksucces'?

In dit traject van 12 weken krijg jij antwoord op:

Wie jij in de kern als ondernemer bent en waarom je doet wat je doet
Welke doelen je stelt voor jezelf en je eigen praktijk
Welke doelgroep je wilt gaan helpen en waarmee
Hoe jij je aanbod gaat samenstellen naar potentiële cliënten
Hoe je vanuit je passie geld kunt verdienen
Welke keuzes je bewust kunt maken voor meer succes
Hoe je zichtbaar gaat worden en hoe cliënten je vinden
Wat jij nodig hebt voor jouw Praktijksucces

ik wil nu starten!

 

Wat krijg ik tijdens het traject
'Start je eigen praktijksucces'?

 

LIVE workshopdag We starten met een live workshop op locatie in een groep van startend praktijkhouders
1 x per maand live online groepssessie met Q&A (totaal 3 keer)
1 x VIP-strategiesessie van 1,5 uur met feedback op alles wat je tot dan toe hebt opgezet (op locatie Praktijksucces of online)
1 x toegang tot online training ‘Schrijf je eigen Masterplan’ waarmee je direct bij aanmelding kunt starten. T.w.v. €497
Compleet werkboek waarin je tijdens het traject jouw actieplan in uitwerkt.

 

Het traject van 3 maanden kost € 997 exclusief btw

 

'Start je eigen praktijksucces' begint op:

Zaterdag 5 februari 2022

 

Aanmelden 3-maanden trajectklik hier

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is voor psychologen, therapeuten en coaches die een eigen praktijk willen starten.

Wat kost het?

De investering voor het hele traject van 12 weken bedraagt € 997 exclusief BTW (€ 1206,37 inclusief BTW). Praktijksucces is verplicht om 21% btw te heffen. Bij de aanmelding kun je gelijk de betaling voldoen via iDeal waar je een factuur van krijgt toegestuurd via e-mail. Na het voldoen van de betaling is jouw plek in de training bevestigd.

Waarom is dit traject met een groep?

Als startend ondernemer krijg je te maken met veel uitdagingen. Waar jij tegenaan loopt in het proces is voor velen herkenbaar. En jij zal je herkennen in de verhalen van anderen. Je gaat samen starten met brainstormen, doelen stellen en formuleren welke cliënt jij het liefst in je praktijk ziet komen. Als groep kun je elkaar motiveren en inspireren zodat je er niet alleen voor staat.

Wat heb ik concreet na 12 weken?

Na 12 weken heb jij een kant en klaar actieplan met daarin jouw persoonlijke formule voor een succesvolle praktijk! Alles valt of staat met hoeveel energie jij in de opdrachten steekt. Dus hoe meer je focus aanbrengt op je persoonlijke proces, hoe concreter je jouw plan kunt uitwerken.

Hoe gaat Praktijksucces mij helpen?

Het traject van Praktijksucces loodst je door de opstartfase van je praktijk heen. Misschien weet je wel ongeveer wat je wilt, maar nog niet hoe je alles wilt neerzetten. Ik ben je sparringspartner met een rugzak vol ervaring van het begeleiden van psychologen, therapeuten en coaches in de opzet van een eigen praktijk. Ik help je keuzes te maken in je proces en je ideeën te vertalen naar concrete doelen en producten. De groep waar je in zit met gelijkgestemden (andere startend praktijkhouders), zal je helpen in je proces om het beste uit jezelf en elkaar te halen.

 

Hoe werkt de training 'Schrijf je eigen Masterplan'?

Het zijn 10 praktische lessen met veel tips en trucs om op jouw eigen tempo je eigen praktijk op te bouwen.

 

Elke les heeft dezelfde opbouw:

 

Luister de audio

In een audio krijg je uitleg waar de les over gaat. Soms deel ik een praktijkvoorbeeld zodat je veel inspiratie en ideeën krijgt om toe te passen in je eigen praktijk.

 

Brainstormen

Bekijk het lesmateriaal en de opdrachten online en laat het proces op gang brengen door te brainstormen en op te schrijven wat er in je opkomt.

 

Verwerk het online

Vul de antwoorden online in en ga verder naar de volgende les.

Welke lessen vind je in de online training 'Schrijf je eigen Masterplan'?

Begin bij het begin: JIJ.
In de basis van dit programma is het van belang jou inzicht te geven in wat jou ertoe heeft gebracht een eigen praktijk te willen starten. Je heb vast en zeker je plannen al goed doordacht en misschien zelfs al dingen opgeschreven. Deze training is geen 'gewoon' ondernemersplan, maar een 'persoonlijk marketing en ondernemersplan'. Je schrijft je eigen masterplan.

Het start vanuit jouw ‘WHY’. Één van de belangrijkste vragen in deze training gaat over ‘waartoe’ jij gaat starten. Welk verlangen heb jij diep van binnen? Wat zijn jouw drijfveren en waartoe doe jij wat je doet? Wat is je passie, je missie en je visie?

Doelen stellen.
In deze les gaan we aan de slag met jouw doelen. In les 1 en 2 heb je jouw kwaliteiten en jouw passie en je dromen opgeschreven. Durf te dromen en jouw ideale ‘plaatje’ voor je te zien.

Van jij naar zij; je doelgroep.
Maak de koppeling met je praktijk. Je gaat je diensten en producten richten op een groep mensen, je doelgroep. Dit kunnen er verschillende zijn. Je doelgroep heeft een bepaalde behoefte of verlangen. Wie is die cliënt eigenlijk en wat heeft hij/zij specifiek van jou nodig? Als je leert een keuze te maken voor een specifieke doelgroep én weet wat zijn verlangen is, dan heb je je ideale klant.

Wat is je aanbod.
Wat heb je te bieden aan je klant? Verkoop je een product of ben je dienstverlener? Of misschien wel allebei. Je gaat jouw 'unique selling points' omschrijven, product/markt combinaties maken en kijken naar je concurrenten; wat hebben zij te bieden en hoe kun je met jouw aanbod daarin onderscheiden?

Wat maakt jou uniek?
Wanneer kiest een cliënt voor jou? Wanneer is hij of zij overtuigd genoeg van jouw toegevoegde waarde. Met personal branding en storytelling technieken kun je jezelf binden aan je potentiële cliënt. Denk goed na over hoe jij op een passende manier jouw potentiële cliënt kunt prikkelen.

Welke belofte maak jij?
Welke keuzes ga je maken in je website en hoe richt je jouw marketing in op jouw gekozen doelgroep. Wat ga je op je website zetten en welke kernboodschap ga je delen? Je leert in deze les de taal spreken van jouw doelgroep.

Maak een plan!
Voordat je echt van start gaat zijn er vaak nog een heel aantal praktische zaken om te regelen. Wat moet er allemaal nog gebeuren? Zonder plan kun je niet goed naar je doelen toewerken. In deze les leer je hoe je efficiënt kunt werken aan je plan.

Financieel overzicht.
Werk jij ‘uurtje-factuurtje’ of laat jij je betalen voor het resultaat dat je geleverd hebt? Het is een wezenlijk verschil. Je leert over verschillende verdienmodellen, hoe je je uurtarief kunt bepalen en hoe je vanaf de eerste dag in je praktijk winst kunt maken.

Ga van start!
Kom uit je comfort zone en begin gewoon! In deze laatste les krijg je exclusieve ondernemerslessen die je hart sneller doen kloppen. Ga voor groei en jouw praktijksucces!

Kijk hier welke stappen je nu kunt zetten

Stap 1

Meld je hier aan voor het traject.

direct aanmelden

Stap 2

Start direct met de online training 'Schrijf je eigen masterplan'

Stap 3

Jouw praktijk en jouw succes beginnen vandaag!

Echte resultaten door echte verbinding

Ik ben geen traditionele businesscoach. Omdat ik 17 jaar ervaring als marketeer, vormgever, webbouwer, communicatieadviseur en ondernemer meeneem en vooral met praktijkhouders werk, weet ik wel waar jij in deze fase tegenaan loopt. Ik luister, analyseer, ben eerlijk, stel vragen en help jou concreet en helder, dichter bij de kern van je praktijk te brengen. Iedereen is anders en daarom kijk ik graag met jou mee naar je persoonlijke situatie. Samen bedenken we wat voor jou werkt.

 

Ik behaal echt resultaat door echte verbinding. Je hebt direct contact met mij en de mede-starters in je groep. In verbinding met jou herken ik waar jouw persoonlijke succes zit. Door te weten wat er speelt in het vakgebied, kan ik je helpen om jouw ideeëen die misschien nog onuitgesproken zijn, concreet te maken. Dat betekent dat ik in een vervolgtraject - mocht je dat willen - samen met jou de 'branding' (logo, huisstijl en website inclusief SEO) van je praktijk kan realiseren. Het complete plaatje dus eigenlijk om jouw praktijk tot een succes te maken.

 

De ene persoon past beter bij je dan de ander en je wilt weten of 'de klik' er is. Als we telefonisch of online afstemmen dan weet je gelijk of je goed zit. Heb je mijn aanbod al bekeken dan hoef ik je daarover vast niet veel meer uit te leggen. Plan hier meteen een gratis kennismakingsgesprek om met elkaar af te stemmen of we een match zijn. Jij bepaalt daarna of je met mij de volgende stap wilt zetten.

 

PLAN HIER JOUW KENNISMAKINGSGESPREK

 

 

 

 

 

Praktijksucces werkt online | kantoor regio Nijmegen

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK