Onze praktijksuccessen

 

Elke praktijk is bijzonder, want iedere praktijkhouder is uniek! Jouw persoonlijke ontwikkelproces als praktijkhouder is ontzettend waardevol in de ontwikkeling van een logo, huisstijl en een website.

Wie jij bent is de basis van je praktijk en door onze samenwerking zorgen we ervoor dat het resultaat helemaal authentiek past bij jou!

Wij zijn SUPERTROTS op het grote aantal praktijksuccessen dat we samen met de psychologen, therapeuten en coaches hebben mogen neerzetten! Kijk maar eens naar een aantal praktijken en projecten op deze pagina!

 

Anouk Bindels

Anouk Bindels is psycholoog, systeemtherapeut, coach, trainer en auteur van het boek Wijsheid van trauma. Anouk ontwikkelde het Hart & Brein helingsproces en begeleidt mensen in het contact maken met hun innerlijke wijsheid. Anouk organiseert retreats om mensen die vastlopen, zelf met het Hart & brein helingsproces stappen te zetten naar heling van pijn en trauma. Daarnaast is Anouk samen met Mathanje founder van het New Mind Institute, de jaaropleiding voor Traumasensitief werken als professional.

 

Samenwerking:

 • Illustraties getekend voor het boek Wijsheid van trauma
 • Opmaak werkboek voor Hart & Brein Helingsproces
 • Hart & Brein flyer en landingspagina
 • Healcamp flyer en landingspagina
 • Social media
 • Nieuwe homepage 2023

Anouk BindelsHart & Brein training

Kersenpit Mindfulness

Wendy Kersemaekers is mindfulness trainer, coach en onderzoeker. Na jarenlang training te hebben gegeven en onderzoek te hebben gedaan naar effecten van mindfulness op de universiteit is zij in september 2018 voor zichzelf begonnen. Hiervoor was het belangrijk om een sterke onderscheidende naam, logo, huisstijl en website te ontwikkelen die haar unieke kwaliteiten weergeeft en haar doelgroep aanspreekt.

Wendy wilde haar bedrijf zowel een warme als zakelijke uitstraling geven. Op het gebied van mindfulness vond zij het lastig om een pakkende naam te bedenken, de meesten waren al vergeven. Na een aantal brainstorm sessies kwamen we op KersenPit-Mindfulness. Deze naam is natuurlijk gebaseerd op de achternaam van Wendy, maar daarnaast heeft de kersenpit vele passende betekenissen zoals helderheid, wijsheid en het komen tot de kern. Een passend logo waarin een mensfiguur terugkwam was een wens van Wendy.

Praktijksucces heeft geadviseerd een professionele fotograaf in te huren om de sfeer van de trainingen van Wendy te weerspiegelen. Daarin speelt Wendy zelf een belangrijke rol, zodat de potentiële klant kan zien wie Wendy is. De rode draad is de omgeving waar ze trainingen geeft en natuurlijk kersen. Dit samen met een heldere indeling en korte en doelgerichte inhoud, is er een mooie website ontstaan die één geheel uitstraalt; zakelijk en warm.

 

Samenwerking:

 • Strategiesessies
 • Ontwikkeling logo, huisstijl, website
 • Zoekmachineoptimalisatie

Kersenpit MindfulnessWendy Kersemaekers

 

Dit zegt Wendy over de samenwerking met Praktijksucces:

"Als startend bedrijf was de naam, logo en website ontwikkeling een heel proces waar we samen doorheen zijn gegaan. Wat laat je bijvoorbeeld zien van jezelf en wat is belangrijk, wat minder belangrijk, wat wil je precies. Heel leuk, en ook spannend. Dan is het belangrijk dat Mathanje echt weet waar ze het over heeft, met creatieve ideeën, helder, ondersteunend en eerlijk. En ook flexibel en geduldig als iets wat meer tijd nodig heeft. Haar marketing achtergrond is echt een voordeel, ook nu de website af is kan ik op dat vlak op haar terugvallen. En niet onbelangrijk, het is fijn om met haar samen te werken."

Psycholoog Marijke Amsterdam

Psycholoog Marijke van de Laar is neuropsycholoog in het centrum van Amsterdam. In haar praktijk biedt zij praktische ondersteuning voor kinderen en volwassenen met hoogsensitiviteit (HSP), Whiplash / hersenletsel, ADD / ADHD en Slaapproblemen.

Vormgeving praktijkwebsite

In 2014 is Marijke gestart met haar praktijk Psycholoog Marijke Amsterdam. Ze wilde een logo en website voor haar praktijk die vooral rust en structuur bood. Overzicht en structuur is voor de doelgroep heel belangrijk. In de prikkelarme vormgeving is rekening gehouden met warme en vriendelijke kleuren waar het centrum van Amsterdam in terug te vinden is. In eerste instantie behandelde Marijke voornamelijk volwassenen maar al snel kwam er een tweede website die gericht is op de hulp voor kinderen. namelijk Kinderpraktijk Marijke Amsterdam.

Zoekmachine-optimalisatie

De website is volledig opgebouwd om de SEO optimaal organisch te laten functioneren. Marijke heeft nooit geadverteerd en is organisch vindbaar op bijvoorbeeld 'adhd onderzoek kind Amsterdam' waarbij zij in Google de eerste positie heeft. De website is ingericht op basis van aangeleverde teksten en daarop geoptimaliseerd voor Google.

 

Kinderpraktijk Psycholoog Marijke

 

Samenwerking:

 • Strategiesessies
 • Ontwikkeling logo, huisstijl, website
 • Zoekmachineoptimalisatie

Dit zegt Marijke over de samenwerking met Praktijksucces:

"In april 2014 benaderde ik Mathanje Huisman voor het maken van mijn website. Mathanje pakte dit meteen op en maakte een plan. De eerste stap was het maken van de huisstijl. Door haar enorme creativiteit kwamen wij al binnen enkele weken tot een fantastische huisstijl die precies uitstraalde wat ik wilde. Mathanje heeft niet 1 stijl, maar veel verschillende creatieve stijlen. Zij kan jouw wensen omzetten tot concrete ideeen.

De volgende stap was de eerste opzet van de website. Deze was vrijwel direct goed. Ik hoefde alleen de teksten aan te leveren. Je kan Mathanje altijd benaderen en zij beantwoordt altijd je mails. Vaak binnen een dag heb je antwoord. Zij is erg kundig en heeft het bij mij tot nu toe altijd aan het rechte eind gehad. Mijn twijfels heeft ze aangehoord en ze overtuigde mij waarom bepaalde keuzes belangrijk zijn voor een website. Keuzes die ik van te voren nooit wist.

Ik heb nu een goed lopende website. De website wordt enorm goed gevonden door Google. Ik krijg van veel mensen erg positieve reacties, vooral van cliënten en dat is het belangrijkst. Mathanje heeft ook mijn visitekaartjes ontworpen en die zien er net zo strak uit als de website.

Bij Mathanje krijg je een persoonlijke aanpak, deskundigheid, veel adviezen en vooral het meedenken met wat je wilt! ”

Kansrijk RT

 

Karlijn Vroemen van Kansrijk RT wilde een professioneel logo en een goede website voor haar praktijk als remedial teacher. Vanuit een professionele visie en passie voor de begeleiding van het kind, helpt Karlijn de kinderen in de basisschool-leeftijd wanneer er leerproblemen zijn. Haar praktijk is ambulant en het werkgebied is Malden, Groesbeek, Molenhoek/Mook, Heumen, Beek/Ubbergen en Nijmegen.

Vormgeving logo, huisstijl en website

Voor deze website is het logo, de huisstijl en de website ontwikkeld. De vormgeving van het logo en de huisstijl staat voor groei en ontwikkeling. Karlijn houdt erg van blauw en paars, dus die kleuren mochten de hoofdtoon voeren. De structuur voor de website is opgezet en daarna gevuld op basis van aangeleverde teksten. Praktijksucces heet de teksten en de website geoptimaliseerd voor Google.

Samenwerking met Karlijn:

 • Strategisch adviesplan voor de online profilering van de praktijk.
 • Website op maat gemaakt waarbij Karlijn zelf tekstwijzigingen kan uitvoeren.
 • Zoekmachine-optimalisatie (SEO) op basis van door de klant aangeleverde teksten.
 • Linkbuilding

Praktijksucces van Kansrijk RT

Begin april kwam de website online. Al binnen een paar weken was er online goed resultaat. Bij zoekopdrachten zoals Remedial teaching Nijmegen of concentratieproblemen Nijmegen, verschijnt de website in de top 3 de eerste pagina van Google. Hierdoor is de zichtbaarheid groot en krijgt Kansrijk RT volop nieuwe cliënten. Inmiddels is de vraag groot en werkt Karlijn met een team van remedial teachers om de ondersteuning vanuit Kansrijk RT te kunnen blijven bieden.

 

 

Kansrijk RTKarlijn Vroemen

 

Dit zegt Karlijn over de samenwerking met Praktijksucces:

"Voor mijn eigen praktijk wil ik graag een professionele internetsite en eigen logo/huisstijl. De werkwijze van Mathanje zorgt ervoor dat de site past bij mijn visie en bij mij als persoon. De site is middels een constructieve samenwerking tot stand gekomen. Mathanje stelt vragen, komt met ideeën en werkt vlot en volgens afspraak. Het is een mooie internetsite geworden, die past bij mijn eigen praktijk en allemaal in dezelfde huisstijl tot aan de visitekaartjes en de stickers."

De kracht van een samenwerking met Praktijksucces?

persoonlijk 1-op-1 contact
samenwerken aan jouw praktijk
strategisch praktijkadvies
een sparringpartner over vorm en inhoud
een eigen logo, huisstijl en website
zelf je website aanpassen

 

Wil je ook zo'n mooie en goed vindbare website?

Neem contact op voor een kennismaking om samen af te stemmen wat je nodig hebt!

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

 

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

INFO@PRAKTIJKSUCCES.NL | KVK 51598639 | BTW NL001384245B63 | VERZEND- EN RETOURBELEID