Start nu met jouw masterplan!

Ondernemen vanuit je missie

 

Tien jaar geleden droomde ik van het starten van mijn eigen bedrijf en stoeide ik met lastige ondernemersvraagstukken. Het ondernemerschap is écht anders dan werknemer zijn en ik ondervond hoe dit voor mij was met vallen en opstaan.

 

In de loop van de jaren vond ik mijn draai in administratie, presentatie, personal branding, financiën, doelgroepen aanspreken en vooral in het ontdekken van mijn persoonlijke missie.

 

Nooit eerder leerde ik zoveel als in de afgelopen tien jaren, maar ik had graag wat hulp gehad bij de start. Mijn verworven kennis, ervaringen en 'ondernemerswijsheden' heb ik nu bijeengebracht in Praktijksucces.

 

Vanuit mijn missie ondersteun ik een groot aantal praktijkhouders in het succesvol worden in hun eigen praktijk. Ik onderneem vanuit mijn eigen kracht en vol zelfvertrouwen, dat is precies wat ik ook jou in je praktijk gun!

 

Ja ik wil graag de gratis proefles!

 

 

 

 

 

 

Twijfel je nog...?

 

Misschien heb ik het mis, maar kan het zijn dat je al een tijdje rondloopt met jouw ondernemersplannen? Dat je niet zo goed weet wat er nodig is om je eigen praktijk te starten? Dat je uitstelt omdat je onzeker bent of het je wel gaat lukken? Of dat je denkt dat je het allemaal wel alleen, in het klein, voorzichtig kan gaan starten?


 

 

Tip voor succesvol ondernemerschap

 

Breng je onzekerheden en zekerheden met elkaar in balans door doelen te stellen, focus aan te brengen en in actie te komen.

 

In de training ’Schrijf je eigen masterplan’ leer ik je in 10 praktische lessen ontdekken:

 

  Wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn als ondernemer

  Wat jouw drijfveren zijn om je eigen praktijk te starten

  Wie jouw ideale cliënt is (doelgroep bepalen)

  Welke doelen je hebt over 3 maanden, 12 maanden of 5 jaar

  Welke producten en diensten je gaat aanbieden

  Welke content op je website jouw doelgroep aanspreekt

  Welke slimme financiële systemen je in je praktijk kunt opnemen

  Tips over succesvol ondernemerschap

  En nog veel meer praktische ondernemerslessen...

 

Ja ik wil graag de gratis proefles!

Welke lessen vind je in de online training 'Schrijf je eigen Masterplan'?

 

Elke les begint met een audio waarin ik je uitleg waar de les over gaat. Soms deel ik een praktijkvoorbeeld zodat je veel inspiratie en ideeën krijgt om toe te passen in je eigen praktijk. Stap voor stap laat ik je zien hoe je tot jouw eigen kern komt in de profilering van je eigen praktijk.

Het zijn tien praktische lessen.

Je krijgt veel tips en trucs om op jouw eigen tempo je eigen praktijk op te bouwen.

Soms zit er een download bij die je kunt printen en in kunt vullen. De rest van jouw online training vul je in op de online omgeving zodat je altijd alles terug kunt vinden.

 

Inhoud van de krachtige lessen

Begin bij het begin: JIJ. In de basis van dit programma is het van belang jou inzicht te geven in wat jou ertoe heeft gebracht een eigen praktijk te willen starten. Je heb vast en zeker je plannen al goed doordacht en misschien zelfs al dingen opgeschreven. Deze training is geen 'gewoon' ondernemersplan, maar een 'persoonlijk marketing en ondernemersplan'. Je schrijft je eigen masterplan.

Één van de belangrijkste vragen in deze training gaat over ‘waartoe’ jij gaat starten. Het start vanuit jouw ‘WHY’. Welk verlangen heb jij diep van binnen? Wat zijn jouw drijfveren en waartoe doe jij wat je doet? Wat is je passie, je missie en je visie?

Doelen stellen. In deze les gaan we aan de slag met jouw doelen. In les 1 en 2 heb je jouw kwaliteiten en jouw passie en je dromen opgeschreven. Durf te dromen en jouw ideale ‘plaatje’ voor je te zien.

Nu is het tijd om de koppeling te gaan maken met je praktijk. Je gaat je diensten en producten richten op een groep mensen, je doelgroep. Dit kunnen er verschillende zijn. Je doelgroep heeft een bepaalde behoefte of verlangen. Wie is die cliënt eigenlijk en wat heeft hij/zij specifiek van jou nodig? Als je leert een keuze te maken voor een specifieke doelgroep én weet wat zijn verlangen is, dan heb je je ideale klant.

Wat heb je te bieden aan je klant? Verkoop je een product of ben je dienstverlener? Of misschien wel allebei. Je gaat jouw 'unique selling points' omschrijven, product/markt combinaties maken en kijken naar je concurrenten; wat hebben zij te bieden en hoe kun je met jouw aanbod daarin onderscheiden?

Wanneer kiest een cliënt voor jou? Wanneer is hij of zij overtuigd genoeg van jouw toegevoegde waarde. Met personal branding en storytelling technieken kun je jezelf binden aan je potentiële cliënt. Denk goed na over hoe jij op een passende manier jouw potentiële cliënt kunt prikkelen.

Welke keuzes ga je maken in je website en hoe richt je jouw marketing in op jouw gekozen doelgroep. Wat ga je op je website zetten en welke kernboodschap ga je delen? Je leert in deze les de taal spreken van jouw doelgroep.

Voordat je echt van start gaat zijn er vaak nog een heel aantal praktische zaken om te regelen. Wat moet er allemaal nog gebeuren? Zonder plan kun je niet goed naar je doelen toewerken. In deze les leer je hoe je efficiënt kunt werken aan je plan.

Werk jij ‘uurtje-factuurtje’ of laat jij je betalen voor het resultaat dat je geleverd hebt? Het is een wezenlijk verschil. Je leert over verschillende verdienmodellen, hoe je je uurtarief kunt bepalen en hoe je vanaf de eerste dag in je praktijk winst kunt maken.

Kom uit je comfort zone en begin gewoon! In deze laatste les krijg je exclusieve ondernemerslessen die je hart sneller doen kloppen. Ga voor groei en jouw praktijksucces!

 

 

Wat bereik ik met het volgen van deze online training?

 

  Je hebt een kant en klaar actieplan voor het starten van jouw eigen praktijk

  Je hebt jouw ondernemers mindset ontwikkeld

  Je overtuigt cliënten van jouw toegevoegde waarde

  Je communiceert helder met je ideale cliënt en doelgroepen

  Je hebt jouw eigen strategie op je praktijkvoering

  Je hebt zicht over je algehele praktijkvoering

 

 

Wat kost deze training?

De online training

’Schrijf je eigen masterplan’ met coaching

kost € 497 euro (exclusief btw).

 

Wil je deze online training mét coaching dan krijg je:

 

  De eerste les 'YOU' helemaal gratis!

  Tien online lessen met praktische opdrachten

  Een 1-op-1 (online) coachingssessie na afronden van les 10

  Online leeromgeving met audio's, video's, downloads en lesmateriaal

  Stel je vragen via e-mail
 

Ja ik wil de online training!

Misschien heb je al de checklist met handige Praktijksucces-tips gedownload.

Droom je over die eigen praktijk in de (verre) toekomst of heb je al concrete stappen gezet?

Investeer in je toekomst en ga gewoon doen waar jij blij van wordt; cliënten helpen in jouw praktijk!


 

 

Als je de gratis proefles aanvraagt dan krijg je:

 

  De eerste les 'YOU' helemaal gratis!

  Je start gelijk met praktische opdrachten

  Stel je vragen via e-mail

 

Je kunt zelf bepalen of je na de gratis proefles de volledige training wilt gaan doen.

 

Ja ik wil graag de gratis proefles!

 

 

 

 

 

Praktijksucces werkt online | kantoor regio Nijmegen

stuur een bericht