Ontspannen in je praktijk met EFT

bij stress, angst en blokkades in ondernemerschap

 

Heb jij een eigen praktijk en voel jij je soms overweldigd door de stress van het ondernemerschap? Stel jij hoge eisen aan jezelf, of wil je altijd alles perfect doen?

Veel ondernemers hebben een innerlijke criticus die steeds negatieve gedachten bij ze oproept. Deze gedachten vormen stress, angsten en blokkades en versterken beperkende overtuigingen die je in je persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap belemmeren.

Met behulp van EFT (Emotional Freedom Techniques) kun je je stressniveau verlagen en zul je merken dat angsten en blokkades verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dit opent de deur naar jouw reis naar succes, gestart vanuit een diep gevoel van vertrouwen en innerlijke rust.

Misschien herken je hier wat van...?

Je voelt je onzeker en ongemakkelijk als je iets moet presenteren of over jezelf en je praktijk moet vertellen.
Het zweet breekt je uit als je wat post op social media en je kijkt om de 5 minuten of je al reacties hebt.
Je bent rusteloos, snel boos en gefrustreerd en je schuift steeds taken voor je uit.
Je voelt je eenzaam, verdrietig en alleen staan in je praktijk.
Iets is nooit helemaal af en je legt de lat voor jezelf steeds hoger.
Je hebt steeds beperkende gedachten zoals ‘Ik val door de mand’ of ‘Wie komt er nu voor mij'.

Veel ondernemers hebben last van dit soort beperkende gedachten. Gelukkig is er een manier om je angsten en blokkades te overwinnen.

Wat is EFT?

 

Emotional Freedom Techniques (EFT), ook wel bekend als "tapping," is een effectieve en holistische benadering voor het doorbreken van emotionele blokkades veroorzaakt door onderliggende angsten. Het combineert acupressuur met technieken uit cognitieve gedragstherapie en NLP die gezamenlijk een heel effectieve behandeling voor traumatische ervaringen vormt. EFT ontkoppelt de negatieve emotionele lading van de vervelende situatie of traumatische herinnering.

Voor startend praktijkhouders

 

De stap naar een eigen praktijk is groter dan je je van tevoren misschien had gerealiseerd. Groeien in je rol als ondernemer en jezelf daarin ontwikkelen is een onmisbaar onderdeel van een succesvolle praktijk. Je wilt een vliegende start maken, maar je voelt je onzeker en geremd en het kost je veel energie. Je weet niet waar je moet beginnen en je saboteert jezelf steeds. Het goede nieuws is; je hoeft het niet alleen te doen!

Als je al langer een praktijk hebt

 

Heb je al langer een eigen praktijk en ervaar je veel stress op het gebied van je ondernemerschap? Lig je te piekeren over je omzet? Merk je dat je wilt groeien maar niet goed weet hoe? Wil je andere keuzes maken voor je praktijk, maar vind je het spannend om een andere koers te varen? Of is de flow uit je praktijk en haal je niet meer de voldoening uit je werk? Als je veel piekert draait je hoofd overuren en dat geeft stress. Angst houdt je in de greep en zorgt ervoor dat je blokkeert en niet verder komt.

PLAN HIER JOUW GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen

Mijn naam is Mathanje Huisman. Met ruim 20 jaar ervaring in de marketingcommunicatie van grote en kleine praktijken coach en begeleid ik startende en ervaren praktijkhouders met hun ondernemersstrategie. Vanuit mijn achtergrond in verschillende rollen binnen praktijken en beroepsverenigingen in de zorg, bied ik een vernieuwende kijk op je praktijk. Daarnaast voel en herken ik ook feilloos wat jou blokkeert in je ondernemerschap waardoor je niet verder komt. Ik stel inzichtgevende vragen die je uitdagen om stappen te zetten en persoonlijk Praktijksucces te ervaren.

 

ZULLEN WE KENNISMAKEN?

Succesvol in je praktijk met EFT

Voor wie is dit traject?

Je bent ondernemer (psycholoog, therapeut of coach) en je hebt een eigen praktijk of je wilt een eigen praktijk starten
Je voelt weerstand op bepaalde aspecten van het ondernemerschap
Je bent klaar met de blokkades tegenkomt en je wilt dit doorbreken
Je doet niets liever dan cliënten helpen in je praktijk

 

Voordelen van EFT

Vergroot je zelfvertrouwen
Ervaar meer rust en ontspanning
Snel zelf te leren
Geen praattherapie
Neutraliseert pijnlijke gevoelens
Zonder bijwerkingen
Geen contra-indicaties

Wat houdt dit traject in?

In dit traject ga je in drie sessie met mij werken met EFT. Tijdens de intake vertel je waar je tegenaan loopt in je praktijk. Welke situaties vind je moeilijk en waar je triggers zitten. We gaan in de eerste sessie gelijk een korte sessie kloppen of 'tappen'. Je voelt dan direct het effect van wat EFT kan doen.

In de tweede sessie gaan we dieper werken op de grotere blokkades waar je tegenaan loopt. Dit brengt een verdieping aan in de thema's waar je tegenaan loopt.

Tijdens de derde sessie bouwen we voort op de thema's binnen jouw onderneming. Je kunt de EFT nu op jezelf toepassen op de momenten dat je het nodig hebt. Zelf EFT op actuele of acute situaties toepassen gaat ervoor zorgen dat de lading op grotere thema's lichter wordt zodat je steeds minder blokkades voelt in je ondernemerschap.

Als je tijdens de kennismakingsgesprek besluit om het traject te starten plannen we gelijk drie sessies in (steeds twee weken er tussen).

Sessie 1

Intake

We starten met een intakegesprek en uitleg van de basis van EFT. Een eerste 'klopronde' geeft direct rust en ontspanning.

Sessie 2

EFT-sessie

In sessie 2 werken we door op de thema's uit de eerste sessie en gaan aan de slag met je innerlijke blokkades.

Sessie 3

Zelf EFT toepassen!

Na deze sessie heb geleerd hoe je zelf EFT kan toepassen op de momenten dat je het nodig hebt.

Tarieven EFT

Traject 'Succesvol in je praktijk met EFT' (online of offline) € 270
Vervolgsessie 60 minuten € 90

Prijzen exclusief btw

 

Opleiding: 

Aangesloten bij:
 

 

 

JA! LATEN WE KENNISMAKEN!

Echte resultaten door echte verbinding

Als coach begeleid ik praktijkhouders (psychologen, therapeuten en coaches), als ze te maken hebben met stress, blokkades of overtuigingen die hen in hun ondernemerschap kunnen belemmeren. Vele van ons zijn 'wounded healer' en we lopen rond met 'triggers' die ons kwetsbaar maken in ons werk en persoonlijke leven. Met behulp van Emotional Freedom Techniques (EFT) help ik om deze obstakels te overwinnen en vrijheid, rust en vertrouwen te ervaren in je onderneming. EFT is een effectieve techniek die zich richt op het neutraliseren van emotionele en mentale blokkades.

Ik moedig praktijkhouders aan om vanuit hun hart te ondernemen en authentiek te durven zijn. Als coach help ik ze om dappere keuzes te maken en geld te verdienen met dat waar ze van dromen. Slimme strategieën zijn onderdeel van het aanbod, want ik ben naast empathisch en compassievol, hands-on en super praktisch ingesteld.

Echt resultaat door echte verbinding, dat is wat mij kenmerkt. In verbinding met jou herken ik waar jouw persoonlijke succes zit. Door te weten wat er speelt in jouw vakgebied, kan ik je helpen om de ideeën die misschien nog onuitgesproken zijn, concreet te maken.

De ene persoon past beter bij je dan de ander en je wilt natuurlijk weten of 'de klik' er is. Als we telefonisch of online afstemmen dan weet je gelijk of je goed zit. Plan hier meteen een gratis kennismakingsgesprek om met elkaar af te stemmen of we een match zijn. Jij bepaalt daarna of je met mij de volgende stap wilt zetten.

 

PLAN HIER JOUW GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

 

 

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

INFO@PRAKTIJKSUCCES.NL | KVK 51598639 | BTW NL001384245B63 | VERZEND- EN RETOURBELEID